Over Mari-Tere


Leuk om je op deze pagina te verwelkomen! Mijn naam is Mari-Tere Wentholt en als licentiehouder van TouchPro® en Triggerpoint therapeut garandeer ik kwaliteit en betrouwbaarheid. Al meer dan 15 jaar bied ik elke cliënt een persoonlijke behandeling. Ik vind het altijd een bijzondere en mooie uitdaging om te ontdekken waar de bron van de klacht ligt en deze te verhelpen. Regelmatig sluit ik mijn behandeling van een cliënt aan op hun lopende traject bij bijv. een fysiotherapeut, om zo een optimaal resultaat te halen. Daarnaast is er tijdens de behandeling altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek, ik merk dat mensen het vaak prettig vinden om hun hart te luchten of over onderliggende emoties te vertellen.

Iedereen is welkom in mijn praktijk, elk verhaal wordt gehoord en elke behandeling is voor ieder weer een andere ervaring. Met liefde, begrip en vertrouwen; dat altijd.

Wie ben ik als ik niet masseer? Ik ben moeder van drie -volwassen- kinderen, oma van een kleinzoon en een opvoeder van meerdere eigenwijze katten. Koffie drink ik graag, net als verse smoothies en ik experimenteer regelmatig met recepten in de keuken. Met yoga houd ik mijn eigen spieren soepel en zo ontdek ik nieuwe oefeningen om spiergroepen te ontspannen. Tot slot houd ik mijn lichaam op peil door mijn kennis over vitamines en voedingswaarden. Tips deel ik op verzoek natuurlijk graag!

Wist je trouwens dat ik enorm veel liefde voor planten heb? Mijn passie voor planten-styling, voor zowel binnen als buiten, is te volgen via Instagram.